Träning

Din hunds favoritbelöning

2012-08-04 19:38 #0 av: Emaljoh4

Vad är eran hunds absoluta favoritbelöning när ni tränar? Glad Brukar ni variera beroende på vad som ska göras eller accepterar eran hund bara en viss sorts belöning?

Anmäl
2012-08-05 10:24 #1 av: Michaela-N

Han tappar motivationen om han inte får rätt sorts belöning. Jag brukar variera den, men leverpastej är en hit :P


Anmäl
2012-08-05 14:18 #2 av: Vargafrost

Båda mina tar all möjlig belöning. Generellt använder jag godis mer som lugnande (speciellt på balanshindren), och leksak för att få mer motivation och tempo. Måste jag välja så blir det nog leksak, det tänder båda till rejält på.

Anmäl
2012-08-05 21:12 #3 av: AnneN

För Velvet varierar vad hon föredrar som belöning, ibland är det kamplek, ibland vill hon bli klappad och ofta så är hon godismotiverad.

Hon äter allt som ges i godisväg, oftast så har jag bara hennes vanliga torrfoder med som godis pga hennes allergi, men ska vi träna in något nytt eller i miljö med extremt mycket störning så tar jag med något extra gott och då är hennes favoriter kokt lever eller ost, gurka kan också fungera ibland Skrattande

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.