Allmänt

träna utan bk

2012-08-10 23:50 #0 av: Frida B

ni som tränar/tävlar i agility, var tränar ni då? vill ju börja med agility när vi skaffar hund (förhoppningsvis till vintern) men har varken stor trädgård, brukshundsklubb i närheten (eller annan agilityplan) eller fantasi..

 Sajtvärd på Akvarieräkor ifokus och medarbetare på Agility ifokus             
(f.d MelvinMimmiLufsen)

Anmäl
2012-08-11 00:10 #1 av: Forest

Mycket kan man träna med fantasi i skogen, över under träd, balans på sten träd osv, gå runt träd ja du kan andvända fantasinGlad Jag kör i dotterns skola kvällstid. Det är olika däck står ligger (inte nydda marken bana) så där kör vi både slalom,under/genom och över. skickar hundarna att gå runt sandlådor träd mm.  

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-08-11 02:13 #2 av: Emaljoh4

Skogen är väldigt bra som Sophie säger.

Det finns även hinder att köpa på rusta bland annat, jag har t.ex köpt slalomet därifrån. Men vet att det finns hopphinder och tunnlar också. Glad

 

Man kan även bygga egna t.ex hopphinder med pinnar (som ligger på marken, ej bryta från träd!) eller att trycka ner i gräsmattan så att det blir som slalompinnar. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.