Träning

Film från igår

2012-09-24 16:58 #0 av: rebz

Agilitykursen slutade i Torsdags, vi hade bara gått 4ggr för var sjuk en gång. Lite tråkigt att den är slut men å andra sidan hade jag högre förväntningar på kursen i början och trodde att vi skulle lärt oss mer grunder som handling och sånt ... Men det var kul iaf så det är väl huvudsaken..

Men i alla fall i torsdags gick det jättebra på kursen och Bino var superduktig för han var snabb och sprang inte och sniffade i backen som han gjort andra gånger, han var mer pepp och glad i att köra. Men kameran var inte med och kunde fånga ögonblicket :/. Så jag var så pepp hela helgen på att få åka till klubben och träna lite.

Igår åkte vi dit och jag är så stolt över min plutt, han blir duktigare och duktigare och vi får bättre kontakt med. Och idag var kameran med och mamma (inte världen bästa på att filma) agerade kameraman som vanligt.

Ni får gärna slänga in en kommentar eller så om ni vill.

Anmäl
2012-09-24 18:03 #1 av: Emaljoh4

Härlig video! Glad Vad duktiga ni är.

Anmäl
2012-09-25 23:30 #2 av: rebz

#1 heh tack :) vi har inte kommit så långt men tycker det är sååå kul :)

Anmäl
2012-09-26 12:45 #3 av: Vargafrost

#2 Det är ju ändå huvudsaken att både förare och hund tycker att det är kul. Glad Bara att jobba på!

Anmäl
2012-09-26 19:18 #4 av: rebz

#3 Ja precis! Det är främst den inställningen vi har gått in med, att bara ha kul! Och dessutom få bättre kommunikation och starkare "band" mellan oss :).

 

 

 

Här kommer ett kort klipp från idag, var inte världens bästa väder.... Men vi hade kul i alla fall :D Till en början hade jag bara två hopphinder och ett egetkomponerat med två korgar + nån pinne. Sen hjälpte pappa mig att göra två hinder i trä så därför är det lite annorlunda ibland :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.