Tävling

Första agilitytävlingen?

2013-01-11 15:51 #0 av: Vargafrost

Kommer ni ihåg er agilitydebut? Vad hade du förväntat dig, och hur var tävlingen i motsvarighet till förväntningarna?

Och framförallt, hur gick det på debuten? Glad

Anmäl
2013-01-22 18:10 #1 av: akki

Min första tävling var i somras i oskarshamn(tror jag), så jag kommer ihåg den väl. ;) eftersom min hund inte är så glad i alla andra hundar förväntade jag mig kaos. Jag såg framför mig hur hon struntade i att stanna vid målet eller sprang av banan för att hoppa på en annan hund. Gissa om jag blev förvånad och lycklig när hon sprang klockrent och tog hem en 6:e plats!
Kan tilläggas att jag var så nervös att jag nästan kräktes och kunde inte sitta stilla på hela dagen. ;)

Anmäl
2013-01-25 20:58 #2 av: Kitten86

Min och Rivers första tävling var en inoff. träningstävling på vår hundklubb. Var så nervös att jag skakade innan start, usch och fy, att tänka på att ALLA och verkligen skulle titta på MIG och bedöma och kritisera (trodde jag).

Det blev det disk ungefär på mitten av båda banorna, knixiga byten (var nästan klass 2 bana) men vi hade roligt ändå och det gav oss mer att jobba med och utveckla. Sen kom flera fram efteråt och berömmde hur duktiga vi var, där fick jag för att jag trodde att alla skulle se negativt på mig.

Andra tävlingen, också träningstävling, så blev jag så chockad när de istället ropade ut att vi kom 4:a!!

 

*Medarbetare på Sheltie Ifokus*

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.