Allmänt

Peppa inför agility?

2013-06-24 17:28 #0 av: Vargafrost

Hur peppar du dig själv och hunden/djuret för träning respektive tävling? Hur går du till väga när du tappat träningssuget under en tid? Glad

Anmäl
2013-07-01 00:56 #1 av: Cahira

När jag tappar suget inför träning eller vad det nu gäller så säger jag åt mig själv att jag hållit för höga krav så jag släpper alla krav för en tid och har bara kul istället. Promenader, bus och bara tar en paus. Jag har en förmåga att bli för uppslukad i saker. :) 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2013-07-01 10:16 #2 av: CelsiusT

Det beror så på varför jag tappat suget. Men att peppas av kompis är oftast det bästa för mig. Så att dra ihop lite träningar med några duktiga kompisar på klubben brukar vara en bra pepp. Att se alla andras driv och entusiasm brukar trigga mig. Även att åka på tävling brukar trigga ganska bra. Båda sakerna gör att man får drömmar om vart man själv vill vara och vad man själv vill göra, det gör att man får ett mål att ta sikte på och vips så finns där suget igen.

Medarbetare på westernridning.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.