Off Topic

Ninja-handling

2014-03-13 19:50 #0 av: Michaela-N

Jag har ALLTID haft såna himla problem med att handla för Kenzo. Han är så svår att köra med på något sätt, och det är alltid en utmaning att tänka om när man ska köra en bana med honom som man tidigare kört med Hugo. Därför får jag alltid en riktigt ful handling som jag och mina träningspolare kallar för mina ninja movesSkrattar Tänkte dela med mig av den värsta bilden jag kunde hitta när jag tappert försöker rädda situationen genom att sträcka ut båda mina armar i panik hahaha. Storgråter Ville få tillbaka honom till min sida.

Ni får gärna dela med er av mindre vackrare handlingsmoment i denna tråd Ler


Anmäl
2014-03-13 21:25 #1 av: VStromberg

Typ denna bilden (från 2009 dock..) vad händer?! Vi kommer ju krocka vilken sekund som helst. Skandal :P

Men ninja? Ja.. fort gick det.. ;)

Kommer dock faktiskt inte ihåg hur det där slutade.. Antingen med en krock eller nedsprunget hinder skulle jag gissa på nu när jag ser bilden, men helt ärligt så tror jag att vi gick en felfri bana..

MVH Viktoria S
- Sajtvärd på Agility Ifokus

Anmäl
2014-03-14 16:36 #2 av: Michaela-N

#1 Hahaha du ser ju iaf lite mer graciös ut än vad jag gör Blinkar


Anmäl
2014-03-14 17:30 #3 av: Frida B

Haha inte riktigt Ninja, men ballerina... Hunden har mer kroppskontroll än vad jag har haha! Gör nämligen piruett efter piruett, har väldigt svårt med byten. Oavsett vilket byte det än är... Haha! Har "tyvärr" inga bilder att visa.

 Sajtvärd på Akvarieräkor ifokus och medarbetare på Agility ifokus             
(f.d MelvinMimmiLufsen)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.