Hälsa

Patellaluxation

2014-05-18 23:25 #0 av: josefinb

Jag har frågat på de flesta hundsidor men måste fråga här med. Är det någon här inne som opererat sin hund mot patellaluxation och som sedan börjat träna/tävla agility? :)

Anmäl
2014-07-20 15:12 #1 av: vafh

Ja, Juno är opererad för medial patella luxation på sitt vänstra bakknä, och efter rehab (viktigt) var det inga problem att  köra igång igen. Ler Glöm bara inte att söka dispens för att få tävla hos SKK efter operation.  Om det är aktuellt.  Hoppas det är svar på din fråga & Lycka till...

Anmäl
2014-07-20 15:25 #2 av: VStromberg

Har inga erfarenheter av detta, men jag önskar dig lycka till och att du får fler bra svar på din fråga! Glad

MVH Viktoria S
- Sajtvärd på Agility Ifokus

Anmäl
2014-07-22 00:20 #3 av: josefinb

#1 jaha, va skönt! Så du kan köra på som vanligt alltså? :)
Min lilla har opererat höger knä och efter rehaben började vi köra lite lätt agility, allt gick sakta och lugnt, hoppbommarna låg på marken. Men nu har även hennes andra knä börjat hoppa ur så väntar ännu en operation, fast på vänster denna gång.
Dispens har jag redan sökt, så allt sånt är klart :) men tänkte höra med er andra. Har fått höra massa skit bara för att jag vill träna och tävla henne i agility sen iaf om hon kommer klara de :)

#2 tack så mycket! :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.