Off Topic

Varför agility?

2015-03-04 22:59 #0 av: amandajklath

Varför valde ni just agility och vad tycker ni är det bäst med grenen? Gapskrattar

Jag tycker om att se självförtroendet hunden bygger upp allt eftersom den lär sig olika hinder samt samspelet mellan hund och förare.
Snubblade första gången in på en agilitykurs med en omplaceringshund vi tog över, jag var kanske 9-10 år och hunden hade hos tidigare ägare gått upp till agilityklass 2, så min mamma tyckte att vi skulle fortsätta med sporten och eftersom jag var väldigt intresserad så blev det jag som fick gå på kurstillfällena.
När hon gick bort önskade jag mig en egen agilityhund men så blev det aldrig utan har kört lite smått med vänners hundar samt gått två kurser med min mammas flatcoated retriever innan jag började gymnasiet.

Nu 7 år senare är flatten gammal (och jag med för den delen Skämtar) så till våren ska jag eventuellt få hem min första egna valp och förhoppningsvis tycker den det är lika roligt med agility som jag till slut Skrattar

Anmäl
2015-03-06 08:47 #1 av: Monstertassar

Jag gillar farten, smidigheten, samarbetet och hur man lär sig att använda sig kroppsspråk när man styr runt hunden. 

Agilityn hjälpte min schäfer mycket på olika sätt :)

Anmäl
2015-03-06 18:23 #2 av: amandajklath

#1 Härligt! :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.