Banritningar

En fråga...

2016-03-05 15:24 #0 av: hund_katt

Haha detta kanske är en jättekonstig fråga, men det är en sak som jag aldrig fattat, och som gör mig väldigt osäker och är anledningen till att jag tvekat på att tävla i agility senare..

Min fråga är, när man tävlar.. Hur vet man i vilken ordning man ska ta hinderna? Hinner man öva på det innan tävlingen? Hur kommer man ihåg vilken ordning man ska köra?

Anmäl
2016-03-05 15:38 #1 av: PudelPepp

Är banvandring innan din klass ( åtta minuters banvandring om jag inte minns fel). Sen finns ju nummerskyltar vid varje hinder, som då visar ordningen.
Hur man kommer ihåg ordningen kan jag inte svara på xD

Anmäl
2016-03-05 19:46 #2 av: CayKantos

Det är väldigt svårt att komma ihåg i början, då man typ inte fattar varför man måste göra ordningen så kompliceras, men efter ett tag börjar man liksom se mönstret i ordningen bättre. Jag har asdårligt minne och är alltid nervös om jag kommer glömma ordningen, det gör jag då och då, men då är det bara att fortsätta ändå! Några gånger känns det helt enkelt bara lättare än andra. 

Har aldrig rigtigt tävlat utöver på min skola och hemma lite, men där har vi gjort lite egna tävlingar och där kör vi som det hade skulle gjort på en vanlig tävling.

Just another crazy animal lover Skämtar

Ägare av CaToss Photography, kom gärna in och kika!

Anmäl
2016-03-05 20:40 #3 av: Jetaime

Man vet inte hur banan kommer gå först man kommer dit och ska banvandra. Man har åtta minuter på sig att gå banan.

Och angående att komma ihåg banan, är det väldigt svårt i början, jag hade väldigt mycket problem med det! Har fortfarande ;) men det blir bättre, även om det inte känns så.

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!

Anmäl
2016-03-07 15:31 #4 av: hund_katt

Okej, tack! Då förstår jag :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.