Etikettträning
Läst 451 ggr
Ellensandahl
2014-03-15, 15:03

Grymt pass

Åh, idag var det bland de bästa agility träningarna på länge. En riktig wow känsla! Vi går just nu på kurs varje måndag och har fått lite läxor, idag klara han allt utmärkt. Jag kan vara lugnt till på måndag hoppas jag iaf! Men nu undrar jag om ni nån gång har haft ett sånt där wow-pass med era hundar? Kul att läsa.

VStromberg
2014-03-15, 17:26
#1

Härligt att läsa!!! 😃😃

Ja, några små "wow" moment har vi haft genom åren. Bland annat den gången där min Greyhound-blandis gjorde en hel bana UTAN att få "Greyhoundryck" (springa runt i cirklar så snabbt som det bara går).. 😛

MVH Viktoria S
- Sajtvärd på Agility Ifokus

Sugar Mist
2014-03-15, 22:56
#2

Hade ofta "Wow"pass med min förra aussie, en riktig stjärna i det. Han är tyvärr inte i livet längre och valpen har inte körts så mkt i agility förutom lite lätt tunnelträning där han har ett naturligt hindersug till.

-

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

Frida B
2014-03-16, 16:58
#3

Haha jo jag har haft några sådana på kursen med Nimbus. Var någongång när han tog allt perfekt, och han blev kallad "en blivande agilityhund" och liknande sånt :D Jättestolt blev jag!

 Sajtvärd på Akvarieräkor ifokus och m_edarbetare på Agility ifokus             
_(f.d MelvinMimmiLufsen)

Upp till toppen